Monday, July 7, 2014

Trikovi Za Mršavljenje


Prevencija u praksi: Postoji mnogo stvari koje mozete uraditi kako biste uspeli da kontrolisete zeljenu tezinu i sprecite gojaznost. Prvi korak je baziran na promeni nacina vaseg sopstvenog razmisljanja. Morate shvatiti da posedujete veliku moc delovanja nad vasim zdravljem. Uzmite u obzir da zapravo mozete, delom, sudelovati u kontrolisanju nacina na koji starite, i da isto tako mozete odrzavati dobro zdravlje tokom celog vaseg zivota. Naravno, bolest je moguca u svakom slucaju i moze snaci bilo koga. Bez obzira na to, mozete u velikoj meri uticati na smanjenje faktora rizika drzeci sezdravog zivotnog stila.
Fizička Aktivnost: Vežbe su veoma bitan deo zdravog života. Vežbanjem ćete ojačati svoje telo i oblikovati mišiće. Vaš metabolizam će se poboljšati zato što mišići imaju veću metaboličku funkciju od masnoće. Zato bi vašim aktivnostima trebalo da dodate rutine vežbi za jačanje mišića. Možete ustaliti 2 do 3 rutine jačanja mišića nedeljno. Posle samo 15 do 20 treninga osetićete velike promene na vašoj fizičkoj spremnosti i zdravlju. Počećete sa sagorevanjem suvišnih masti, a stoga i sa gubljenjem viška kilograma.
Šećer: Šećer je namirnica koju bi definitivno trebalo izbaciti iz vaše svakodnevne ishrane, naročito ako pokušavate da se oslobodite suvišnih kilograma. Kada konzumirate previše šećera , vi zapravo šaljete signale vašem telu, koje kao rezultat otpušta insulin kako bi počelo proces sagoravanja. Kao rezultat, nivo insulin će se povećati. Svaki višak koji u tom trenutku ne koristi vašem telu, pretvoriće se u višak kilograma. Pokušajte da ograničite upotrebu šećera na manje od 10% vašeg dnevnog unosa kalorija. Tako, na primer, ako unesete 1500 kalorija dnevno, unos šećera bi trebalo ograničiti na 150 kalorija. Uvek budite oprezni sa konzumiranjem proizvoda koji u sebi kriju šećer, kao što su gazirana pića I sokovi.
Zdrav Doručak: Kada spavate, vaš metabolizam prelazi u mirnije stanje odmora. Ovo stanje se drugačije naziva katabolizam. Da bi vaše telo ušlo u ovo stanje što efikasnije, potrebno je da dobro doručkujete. Proteini uz namirnice celog zrna su odličan izbor za doručak. Omlet sa povrćem i hleb od celih zrna žitarica su odličan izbor za doručak. Takođe možete doručkovati ovsenu kašu sa svežim voćem i proteinskom štanglom. Zapamtite da uvek započnete dan ispijanjem vode kako biste hidrirali vaše telo.
Eating Styles: Eating smaller "mini meals" is a very effective way to help you lose weight. Eating your meals at consistent times is helpful. Eating every three hours during the day is a good way to keep your body consistently fueled with energy. This will also keep you from overeating. Many people overeat because they starve themselves all day and then they binge on a huge dinner. The whole key to keeping weight off is to keep your metabolic rate as high as you can. Skipping meals actually lowers your metabolism.
Stilovi Konzumiranja Hrane: Konzumiranje manjih obroka je veoma efekisno ya gubljenje viška kilograma. Konzumiranje obroka u određenom periodu, svakog dana u isto vreme je takođe od velike pomoći. Ako jedete na svaka tri sata svakog dana, vaše telo će biti propisno snabdeveno potrebnom energijom. Na ovaj način ćete takođe izbeći trenutke prejedanja. Mnogi ljudi teže prejedanju uglavnom zato što se čitav dan podležu izgladnjavanju, ne bi li smršali, što rezultuje konzumiranjem obilne večere. Kjluč uspešnog mršavljenja leži u držanju metaboličkih funkcija na visokom nivou. Preskakanje obroka zapravo smanjuje efikasnost vašeg metabolizma.
Podrška okoline: Ako budete provodili vreme sa ljudima koji slede slične principe zdravog života, postići ćete bolje rezultate. Provodeći vreme sa ljudima koji zanemaruju svoje zdravlje i vode nezdrav način života, najverovatnije je da ćete se ponašati isto. Mi težimo ka tome da imitiramo ljude oko sebe sa kojima se poistovećujemo. Ako je ovo vaš slučaj, pokušajte da proširite svoje horizonte, izađite, i upoznajte nove i zanimljive ljude. Možete se učlaniti u teretanu, pridružiti se lokalnoj grupi koja praktikuje šetnje, planinarenje, plivanje, ples, itd. Ovo će svakako promeniti vašu sliku o sebi. Pre nego i shvatite, započećete sa novim zdravijim navikama i biti na pravom putu do gubljenja neželjenih kilograma.
Eliminišite Brzu i Nezdravu Hranu: Proverite zalihe hrane koju imate u svojoj kuhinji i eliminišite sve gomile nezdrave brze hrane zajedno sa prefabrikovanim namirnicama koje imate. Postupajući na ovaj način, pružićete sebi i vašoj porodici prednosti zdravog života koje zaslužujete. Činjenica je da ako vam je nezdrava hrana lako dostupna, svakako ćete je jesti. Svaki put kada osetite da ste pod stresom ili želite da prezalogajite nešto na brzinu, uvek ćete posegnuti za brzom hranom. Umesto toga, fokusirajte se na kupovinu zdrave, neprerađene hrane. Za užinu koristite sveže voće i jogurt bez šećera.
Voda: Voda je veoma bitna za sveopšte zdravlje. Hidratacija je od velike važnosti za vaše telo. Ako imate poteškoća sa ispijanjem vode, uvek možete dodati malo svežeg limuna ili limete. Probajte da konzumirate od 4 do 6 čaša vode dnevno. Ispijanje vode je takođe odlična taktika za gubljenje viška kilograma, zato što voda pomaže da se osećate sito. Najlakši način da se postarate da pijete dovoljno vode je da uvek imate par flašica vode pored sebe. Na taj način ćete umanjiti šanse da dodjete u iskušenje da komzumirate sokove, gazirana pića i tečnosti zasićene šećerom. Zapamtite, svaki put kada dolazi do značajnih promena u životnom stilu i ishrani, morate se posavetovati sa lekarom, posebno ako uzimate lekove na recept, ili patite od ozbiljnog medicinskog stanja ili nedostatka.
dijeta,zdrava ishrana,zdrava hrana,dukan dijeta,proteinska dijeta,fitnes,trening,vežbe za stomak,dukan dijeta recepti,vežbe,ishrana za sportiste,obuka,efikasna dijeta,dijeta bez glutena,preparati za mršavljenje,čaj za mršavljenje,south beach dijeta,vežbe za ravan stomak,dijeta za mršavljenje,ishrana za dijabetičare,dijeta recepti,dijeta kupus,super dijeta,dijeta jogurt,za mršavljenje,dobra ishrana,13 dana dijeta,mršavljenje stomaka,efikasna dijeta za mršavljenje,lekovi za mršavljenje,dijeta efikasna,un dijeta,dijete,medicinska dijeta,kupus dijeta,hrana i vino,atkinsonova dijeta,citrus dijeta,trbusnjaci,mesna dijeta,limun dijeta,vezbe za mrsavljenje,dukanova dijeta,bolnicka dijeta,vezbe za trbusnjake,brza dijeta,dijeta 9 kg,kako najbrze smrsati,un dijeta recepti,gi dijeta,dijeta 10,brze dijete,tablete za mrsavljenje,najbolja dijeta,najbrza dijeta,kako brzo smrsati,zdrava hrana recepti,zdravi recepti,najbolje dijete,caj za mrsavljenje,ravan stomak,ketogena dijeta,dvopek dijeta,najefikasnije dijete,pojas za mrsavljenje,cajevi za mrsavljenje,zeleni caj za mrsavljenje,dash dijeta,dijeta 15 dana,banana dijeta,vezbe za zatezanje stomaka,trbusnjaci vezbe,herbalife proizvodi,zdrava dijeta,dijeta 10 posto,eu dijeta,vocna dijeta,bezglutenska dijeta,zdrav rucak,mediteranska dijeta,najbolje vezbe za trbusnjake,trodnevna dijeta,sejk za mrsavljenje,hrana za dijabeticare,dijeta za dijabeticare,povecanje misicne mase,krompir dijeta,najbolje vezbe za stomak,limun za mrsavljenje,vezbe za trbusne misice,vezbe za stomak i struk,sejkovi za mrsavljenje,dijeta za ravan stomak,low carb dijeta,neera dijeta,abs dijeta,trcanje za mrsavljenje,surutka za mrsavljenje,vodena dijeta,vezbe za stomak muskarci,

No comments:

Post a Comment